Čestitka predsednika opštine dr Nebojše Arsića

Poštovani građani opštine Medveđa

Pred nama su Nova godina i najradosniji hrišćanski praznik Božić, a to su trenuci kada sumiramo rezultate, šta smo uradili u prethodnom periodu, da li smo mogli bolje i koliko smo snage i energije uložili da poboljšamo život svakog građanina naše opštine. U ovim trenucima kada na neki način svodimo račune i bilanse i pravimo planove za narednu godinu, u želji da bude uspešnija, možemo reći da je 2017. godina bila uspešna po mnogo čemu.
Ono na čemu smo najviše radili i što će biti prioritet i u narednim godinama jeste stvaranje uslova za dovođenje investitora. U 2018. godini bi otvaranjem novih radnih mesta rešili egzistencijalne probleme mnogih naših sugrađana i smanjili odliv mladih i visokoobrazovanih.
Medveđa je malo mesto i svi smo mi upućeni jedni na druge. Uvek smo izlazili u susret svakom našem građaninu i trudili se da rešimo i najmanji problem jer moramo poštovati sve ljude i pokazati solidarnost i zajedništvo, ne samo u ovim prazničnim danima već i tokom cele godine. Briga o deci, starima kao i pomoć socijalno-ugroženim građanima, uvek će biti deo socijalno-odgovorne politike koju smo sprovodili i za koju ćemo se i u buduće zalagati.
Pokazali smo da raspolažemo kvalitetnim ljudskim resursima i da možemo u narednu godinu ući zadovoljni postignutim rezultatima na svim nivoima. Kada se osvrnemo oko sebe, vidimo da je i na tom polju Medveđa napredovala, počev od izgleda fasada, sadržaja za mlade i putne infrastrukture. Ispred nas je godina u kojoj nas čekaju još veći izazovi i mnogo više posla.
Želim da nam ovi praznici, koji nose u sebi poruku novog početka, budu prilika da svako od nas u sebi pronađe onu iskonsku dobrotu i plemenitost, da predstojeća 2018. godina donese zdravlje, sreću, mir i doprinese da prepoznamo prave vrednosti i radost uzajamnog poštovanja i tolerancije. Želim vam da negujete prijateljstva, da imate obzira jedni prema drugima, da vas služi dobro zdravlje i da radosne trenutke provodite u krugu svojih najmilijih, u harmoniji i blagostanju.

Srećna Nova 2018. godina i božićni praznici!

Svidja vam se članak: