Deca za decu – Dobro se može videti samo srcem

Mališani predškolske ustanove „Mladost“ zajedno sa svojim vaspitačima priredili su nezaboravno veče svim građanima opštine Medveđa koji su pratili XVI humanitarnu priredbu „Deca za decu“.

U ovom performansu učestvovalo je 180-oro dece iz svih uzrasnih grupa, od jaslene do pripremne predškolske, kao i deca iz svih vrtića na terenu. Pilići, bubamare, plesači, rokeri, seljani, jaja bila su deca iz najmlađih grupa, dok su stariji izvodili skečeve, prikazival basne i recitovali, a izvedene su i muzičke stolice. Publika je pomno pratila svako izvođenje, i svaki završetak nagradila gromoglasnim aplauzom. Priredbi su prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave, bez čije pomoći i podrške, prema rečima direktorke Dobrile Andrejević, PU Mladost ne bi mogla da funkcioniše na ovaj način.

U ovoj akciji je prikupljeno 61.440 dinara i 5 evra, od čega je 9.600 dinara prikupljeno na prodajnoj izložbi koja je održana prethodne sedmice. Sav prihod biće uručen porodici Mladenović, čije dete je veoma lošeg zdravstvenog stanja.

Svidja vam se članak: