Delegacija iz Medveđe na sastanku u Ministarstvu turizma

Na inicijativu predsednika opštine Medveđa, Nebojše Arsića juče je održan sastanak u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija sa upravom Rehabilitacionog centra “Gejzer” iz Sijarinske Banje i ministarkom Tatjanom Matić.

Na samom sastanku bilo je reči o budućem pravcu razvoju turizma i ulaganja u Sijarinskoj Banji, kao i realizacija projekta Rimskog kupatila u sklopu RH centra “Gejzer”.

 

 

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija, Tatjana Matić je u konstruktivnom razgovoru sa predsednikom opštine, Nebojšom Arsićem pružila podršku u daljem razvoju ovog najvećeg turističkog potencijala naše opštine i okruga, uz želju da novu turističku sezonu ova Banja dočeka spremno, sa punim kapacitetom i optimizmom.

 

Sastanku su pored ministarke Tatjane i predsednika Arsića, prisutvovali i predsednik Skupštine opštine Medveđa, Milan Stevanović, direktor rehabilitacionog centra „Gejzer“ Zoran Radenković i Miloš Filipović, zadužen za odnose sa javnošću u ovom banjskom rehabilitacionom lečilištu.

 

Svidja vam se članak: