Dodeljene nagrade najboljim učenicima u Medveđi

Najboljim učenicima osnovnih i tehničke škole u Medveđi danas su uručene novčane nagrade. Nagrade je uručio predsednik opštine dr Nebojša Arsić sa saradnicima.

Nagrađeni učenici su nosioci diplome „Vuk Karadžić“ kao i oni koji su postigli značajne rezultate na republičkim, regionalnim i ostalim takmičenjima (osvojeno prvo, drugo ili treće mesto) u oblasti obrazovanja, umetnosti, kulture i sporta u školskoj 2018/2019 godini.

Po odluci fonda „Milica Veličković“ đak generacije osnovnog obrazovanja je Milica Vuletić i ona je dobila nagradu u iznosu od 20.000 dinara. Đak generacije srednje škole „Nikola Tesla“ je Sanja Stevanović i ona je dobila nagradu u iznosu od 30.000 dinara. Đaci generacije su od nastavnice u penziji Kosare Veličković dobili po jednu sliku.

Ostali nagrađeni učenici su: Ana Kontić, Relja Miletić, Sara Cvetković, Jovana Vuković, Matea Kostić, Miljana Simić, Marija Filipović, Tijana Zdravković, Nikola Filipović, Spasoje Đorđević, Katarina Petrović, Krsman Tijanić, Maja Milosavljević, Katarina Aćimović, Petra Lazić, Miljana Ivanović, Jovana Demirović, Bleona Sahiti, Lena Milovanović, Iva Mladenović i Anđela Zlatković.

Svidja vam se članak: