Ekipa „Šarac“ pobednik turnira u malom fudbalu

Ekipa Šarac iz Medveđe pobednik je ovogodišnjeg turnira Medveđa 2019.

Nakon neizvesne borbe, i bez golova u regularnom delu, izvođenjem penala ekipa „Šarac“ je  savladala ekipu „Mesara Ilić“ iz Bojnika, rezultatom 6-5. Treće mesto zauzela je ekipa Mija i eleven. Iz kategorije juniora najbolji su bili momici iz Mone, drugo mesto osvojili su Panteri, dok su treći bili Lavovi. Veterani su se takođe nadmetali. Rudnik Lece savladao je Tropikanu rezultatom 2-1 i tako zauzeo prvo mesto u ovoj kategoriji. Za pobednike i učesnike bile su obezbeđene novčane nagrade, pehari i zahvalnice .

 

Za najboljeg strelca proglašen je Danijel Stanišic iz ekipe  „Mesara Ilić“ koji je postigao 10 pogodaka, a i najbolji golman je takodje iz ove ekipe, Bojan Zdravkovic.Turnir su budno pratili predstavnici PU u Medveđi, Doma zdravlja, kao i obezbeđenja koje je angažovao Sportski savez.

Posebno raduje činjenica da su mališani koji su pratili trurnir zajedno sa svojim roditeljima iskoristili svaki slobodan minut da zaigraju fudbal sa svojim vršnjacima. Sadašnjim fudbalerima to daje nadu da će u narednim godinama imati dostojnu zamenu. Deci nije bilo bitno da li šutiraju loptu ili flašice od sokova, bilo je bitno da igraju fudbal.Našem skromnom oku laika nije promaklo da imamo ozbiljne talente.

   

Sportski savez je uz podršku lokalne samouprave za najbolje pripremio novčane nagrade. Prvoplasirana ekipa osvojila je novčanu nagradu u iznosu od 100,000 dinara. Takođe, učesnicima turnira dodeljene su zahvalnice,pehari i medalje.

Svidja vam se članak: