Fudbaleri OŠ Gornja Jablanica ovojili drugo mesto

Jedno od najmasovnijih evropskih takmičenja u fudbalu, Coca Cola kup, koje se održava u okviru Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, održano je juče se u u Lebanu.

Priliku da budu deo ove najlepše sportske priče imali su dečaci i devojčice osnovne škole Gornja Jablanica iz Medveđe. Pored njih učestvovalo je jos šest osnovnih škola.Naši mali fudbaleri su u polufinalu savladali ekipu domaćina Radan iz Lenana rezultatom 2:1,dok su u finalu izgubili od vršnjaka iz Bošnjaca,ekipu Jedinstva rezultatom 2:1 i tako osvojili drugo mesto.Za osvojeno drugo mesto od organizatora ove manifestacije našim fudbalerima uručene su medalje i majice.

Prevoz učenika i nastavnika omogućila je lokalna samouprava a osnovna škola zahvaljuje se i ostalim sponzorima koji su omogućili ucesće na ovoj predivnoj dečijoj manifestaciji. Dunav osiguranje Sportske igre mladih, održavaju se pod pokroviteljstvom predsednika Aleksandra Vučića, uz podršku Vlade Srbije. Generalni sponzor je kompanija Dunav osiguranje, a prestižni pul sponzora čine i kompanije “Coca-Cola”, UEFA Foundation, Elektroprivreda Srbije, Banka Poštanska štedionica, Naftna industrija Srbije i Podravka Srbija.

Takmičenje je održano uz maksimalno poštovanje svih epidemiloških mera koje su u borbi protiv korona virusa propisali Vlada Srbije i lokalni Krizni štabovi.

Svidja vam se članak: