Gejzerske noći 2018 – retrospektiva

Između 4 i 5 hiljada posetilaca prodefilovalo je Sijarinskom banjom tokom manifestacije Gejzerske noći 2018.

Organizatori Turistička organizacija opštine Medveđa i specijalna bolnica za rehabilitaciju „Gejzer“ imaju čime da se ponose. Ove godine posećenost je bila zaista velika, kazao je gostujući u studiju Radio Medveđe direktor TO Ljubiša Ristić.

Prve noći, nakon svečanog otvaranja nastupio je proslavljeni estradni umetnik Era Ojdanić. Kako već drugu godinu zaredom dolazi u Sijarinsku banju, Era kaže da se skoro odomaćio, a tome su doprineli pre svega posetioci i domaćini banje. Tokom nastupa publiku je podigao na noge, a neki hitovi su po nekoliko puta traženi na bis. „Hair style academy Nesha“ organizovao je i reviju venčanica. Skoro da se nije slegla euforija oko Erinog nastupa, sledeće večeri istu atmosferu napravio je i Bora Drljača.

Treće veče bilo je rezervisano za nastup pop rok benda „Light motive“ i plesne grupe „Step by step“. Kako su prve dve večeri bile namenjene starijoj populaciji, organizator je ovo veče predvideo za mlade. Svaka pohvala ide momcima iz ovog sastava za energičan i uvežban nastup. Devojke iz plesne grupe pobrale su sve aplauze. Nije im smetala ni kiša, ni mokar podijum.

Očekivano, najveću pažnju i posećenost privukao je Amadeus bend. Ovacije, dobra atmosfera, odlična svirka i raspoložena publika. TO Medveđa je u saradnji sa opštinom Medveđa je članovima ovog benda priredila mali izlet do obližnjih turističkih lokaliteta u našoj opštini. Očekuje se da Amadeus bend bude naš ambasador dobre reči, u cilju promocije turističkih potencijala opštine Medveđa.

Poslednja noć pripala je domaćinima i njihovim gostima KUD Slavuj iz Gračanice, KUD Razigrano kolo, pobednici takmičenja Prvi glas Medveđe 2018 i nastup duvačkog orkestra.

Foto: TO Medvedja

Svidja vam se članak: