Izabrano novo rukovodstvo FK Jablanica

Na sinoćnoj sednici skupštine fudbalskog kluba „Jablanica“ izabrano je novo rukovodstvo nakon ostavke predsednika Ljubiše Jankovića.

Dojučerašnji predsednik FK Jablanica podneo je ostavku, a kako je izjavio na samoj sednici, on je pokušao sve što je mogao za klub, da to nije išlo kako je on hteo, da nikoga ne krivi za neuspeh, i da su svi podjednako krivi za takvo stanje u klubu, tako da nije želeo da i dalje vodi fudbalski klub, saznali smo od novoimenovanog predsednika ovog kluba Marka Ivanovića. Ivanović je podršku za imenovanje dobio od same skupštine, ali i od Sportskog saveza opštine Medveđa, lokalne samouprave i veterana.

Na istoj sednici doneta je i odluka da novi direktor kluba bude Stefan Raičević, dok su za članove upravnog odbora izabrani Saša Tasić, Besim Sahiti, Dejan Simić, Dragan Janković, Miloš Šarac i Aleksandar Radović. Nadzorni odbor čine Miljan Jović, Ratko Durković i Goran Aćimović.

„Probaćemo da uvedemo nešto novo u fudbalski klub, da se klub postavi gde mu je mesto, da se neki propusti prethodne uprave isprave, za koje smo mi znali jer smo mi i ujedno i igrači kluba, naravno uz podršku opštine i Sportskog saveza ali i svih igrača“ zaključio je Ivanović

Svidja vam se članak: