KK Jablanica obeležila 30 godina od osnivanja

Omladinski košarkaški klub „Jablanica“ osnovan je 17 februara 1989. godine. Povodom jubileja – 30 godina od osnivanja, priređen je prigodan program u holu Kulturnog centra, a zatim je u sportskoj hali odigrana i revijalna utakmica.

Svečanosti su pored sadašnjih i bivših igrača i članova uprave, prisustvovali i predsednik regionalnog košarkaškog saveza Veselin Marjanović i  predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić. Prikazan je i film o tome kako je klub osnovan, kao i najbitniji momenti u istoriji KK Jablanice.

Uručene su i zahvalnice pojedincima i organizacijama. Predsednik kluba Kosta Perišić uručio je posthumne zahvalnice porodicama Dragana  Andrejevića-Maroleta, Slobodana Draškovića, Blagoja Milosavljevića, Fikreta Memetovića i Miodraga Stojiljkovića – Mije  zahvalnicu za doprinos u postojanju i radu kluba.

Direktor KK Jablanica Miloš Drašković uručio je zahvalnice predsedniku opštine Medveđa, direktoru Tehničke škole Nikola Tesla, Nebojši Jakšiću, Draganu Miletiću, Kosti Perišiću, Sportskom savezu opštine Medveđa, OŠ Gornja Jablanica. Nakon svečanosti, odigrana je revijalna utakmica između veterana i sadašnjeg prvog tima, na kojoj pobedu odneo tim veterana.

       

 

Svidja vam se članak: