Koncert povodom 8. marta

Milutin Stojmenović i Dominik Bogdanović, alias Nitro akustik i Domino, priredili su sinoć nezaboravno veče okupljenima u foajeu Kulturnog centra u Medveđi.

Stihom i pesmama prošetali su nas kroz divnu, romantičnu muziku izvođača iz bivše Jugoslavije, kroz nezaboravne melodije koje svojim kvalitetom opravdavaju opstanak na muzičkoj sceni decenijama. Podsetili smo se čuvenog, nažalost, rano preminulog pevača u usponu Rodje Raičevića, ali i pevušili uz taktove pesme „ Darja “ koja je, inače,  objavljena na dan zaljubljenih uoči premijere romantične komedije „Hotel Beograd“ , a zajednički su je  izveli Momčilo Bajagić Bajaga i Miloš Biković. Film „Hotel Beograd“ biće prikazan u Medveđi 05. aprila ove godine. Koncert umetničkog sastava poklon je svim damama povodom medjunarodnog praznika Dana žena, a kako kaže direktor ove ustanove Nebojša Jakšić, ovo je samo uvertira pred nastupajuća gostovanja u tekućoj godini.

Izvođači su  bili opušteni i spremni na saradnju, ali  publici u našem mestu treba, izgleda, još malo vremena da se u potpunosti opusti i uživa u koncertu. Sramežljivi aplauzi, iako su umetnici, itekako, zaslužili svaku pohvalu. Na kraju koncerta, ipak, preovladala je naša gostoljubivost i srdačnost, pa su građani prišli i lično pohvalili kako Nitra, tako i Domina.

Svidja vam se članak: