Krov kuće porodice Njeguš više neće prokišnjavati

Za manje od mesec dana otkako je pokrenuta humanitana akcija prikupljanja pomoći za porodicu Njeguš iz Marovca, obezbeđena su sredstva za početak radova na njihovoj porodičnoj kući.

Ono što je bilo najbitnije pre početka kišne i zimske sezone jeste popravka krova, što je i urađeno, pa su nas Slađa i Novak dočekali vidno raspoloženi i nasmejani. Ako se tome doda da je obezbeđen zamrzivač i električni šporet, što je takođe bilo neophodno, jer su sve namirnice koje je Slađa prikupljala tokom cele godine bile u zamrzivaču koji se nedavno pokvario, njihovoj sreći nije bilo kraja. Ali, to nije sve. U planu je da se sredstvima koja budu prikupljena srede plafoni i podovi, a ima naznaka da će se zameniti i dotrajali prozori i vrata.

Predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić sa saradnicima, obišao je sinoć Njeguše, i tom prilikom istakao da je izuzetno zahvalan svim ljudima dobre volje, privrednicima Medveđe, a posebno zaposlenima u lokalnoj samoupravi, koji su se nesebično odazvali ovoj akciji. Akciju je iniciralo udruženje „Srce za decu“. Plan je da se nastavi sa ovim aktivnostima i da se pomogne svim porodicama koje imaju ovakve ili slične probleme.

Svidja vam se članak: