Muškarac koji je preminuo nakon tuče na “Mol” pumpi rodom iz sela Gajtan

Telo pedesetogodišnjeg Miodraga Bojata koji je preminuo nakon jučerašnje tuče na “Mol” pumpi u centru Leskovca poslato je na obdukciju nakon koje će se znati sve okolnosti i tačan uzrok smrti. „Jako mi je žao i potrešen sam što se sve ovo dogodilo.
Čovek koji je preminuo je bio naš stalni gost. Bio je miran i povučen čovek. Žalio se da ima problem sa srcem.“, priča za Rešetku jedan od radnika na pumpi. Leskovačka policija brzom i efikasnom akcijom uhapsila je B. Z. (1973) i njenog sina L. K. (2001), kao i A. Đ. (1996) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.
Sumnja se da su oni sinoć ispred jedne benzinske pumpe, nakon kraće verbalne rasprave, više puta rukama i nogama udarili u glavu i telo, pedesetjednogodišnjeg muškarca, nakon čega je on pao na beton i preminuo.
Osumnjičenima je, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju Policijske uprave Leskovca. Porodica Bojat se u Leskovac doselila pre nekoliko decenija iz sela Gajtan u opštini Medveđa.
Svidja vam se članak: