Novogodišnja čestitka predsednika opštine Medveđa

ČESTITKA PREDSEDNIKA OPŠTINE GRAĐANIMA MEDVEĐE

Poštovani građani opštine Medveđa,

Pred nama su Nova godina i najradosniji hrišćanski praznik Božić, a to su trenuci kada sumiramo rezultate, šta smo uradili u prethodnom periodu, da li smo mogli bolje i koliko smo snage i energije uložili da poboljšamo život svakog građanina naše opštine. U ovim trenucima kada na neki način svodimo račune, možemo reći da je ova godina bila uspešna po mnogo čemu.
Pokazali smo da raspolažemo kvalitetnim ljudskim resursima i da možemo u 2019. godinu ući zadovoljni postignutim rezultatima na svim nivoima.
Opštinska uprava opštine Medveđa je unapredila svoj rad i ostvarila standard kvaliteta ISO 9001: 2015. Takođe, Opština Medveđa je dobila „Oskar kvaliteta“, priznanje za izvrsnost u radu koje dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i poslovnu izvrsnost – FQCE.
Investirali smo u poljoprivredu, mlade privrednike, zdravstvo, obrazovanje, urbanizaciju Medveđe, javnu rasvetu, stipendiranje mladih i socijalnu pomoć. Vodili smo brigu o običnom čoveku, poljoprivredniku, penzioneru, zdravstvenom radniku, intelektualcu, našim najmlađima i svim građanima opštine Medveđa. Uprkos tome, nismo umorni, idemo dalje, nastavljamo dalje sa reformama. Marljivost, odgovornost i posvećenost u radu su nam doneli uspehe, a obećavamo da ćemo nastaviti tim putem kako bi napredak stigao do svake kuće u našoj opštini.
Cilj nam je da ostvarimo podizanje standarda stanovništva, zaustavimo migraciju mladih i damo podršku kvalitetu.
Kao predsednik ove multinacionalne opštine posebno sam ponosan na vas jer su medveđani, ljudi koji gaje dobre međuljudske odnose, bez obzira na to koje ste nacionalnosti ili vere. Mi smo opština za primer jer građani su stub svih organa u opštini Medveđa.
Vi ste mi pružili veliku pomoć da Medveđu predstavimo u najpozitivnijem svetlu zajedničkog življenja, poštovanja i napretka.

Želim da nam ovi praznici, koji nose u sebi poruku novog početka, budu prilika da svako od nas u sebi pronađe onu iskonsku dobrotu i plemenitost, da predstojeća 2019. godina donese zdravlje, sreću, mir i doprinese da prepoznamo prave vrednosti i radost uzajamnog poštovanja i tolerancije. Želim vam da negujete prijateljstva, da imate obzira jedni prema drugima, da vas služi dobro zdravlje i da radosne trenutke provodite u krugu svojih najmilijih, u harmoniji i blagostanju.

Srećna Nova 2019. godina i božićni praznici!

 

Svidja vam se članak: