Opština Medveđa kupila fabriku ICI

Na osnovu Odluke poverilaca dužnika DP „Istraživački centar za investicije i informatiku“(ICI) u stečaju, data je saglasnost da se prodaja imovine obavi putem neposredne pogodbe.
Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić je juče u Beogradu, u prisustvu opštinskog pravobranioca Miodraga Trajkovića, zaključio kupoprodajni ugovor sa stečajnom upravnicom DP „Istraživačkog centra za investicije i informtiku“ iz Novog Beograda. Opština Medveđa je pokretnu i nepokretnu imovinu bivšeg DP „ICI“ otkupila u ukupnom iznosu od 2.500.000 dinara.  Predmetna imovina nalazi se u centru naselja Lece, neposredno pored asfaltiranog puta koji povezuje naselje sa magistralnim putem Leskovac-Medveđa. Nekretnine stečajnog dužnika koje je opština Medveđa otkupila putem neposredne pogodbe su: zgrada fabrike za proizvodnju električnih mašina i aparata površine osnove 439 m2, i građevinsko zemljište izvan građevinskog područja, ukupne površine 11a 75m2.


Po rečima predsednika opštine Medveđa, za nepokretnost u Lecu već se javio zainteresovani investitor koji bi pokrenuo proizvodnju pametnih tabli i displeja.

Opština Medveđa

Svidja vam se članak: