Počele 25. jubilarne „Gejzerske noći“ u Sijarinskoj Banji

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i omladine, Opštine Medveđa i Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gejzer“, a u organizaciji Turističke organizacije opštine Medveđa, večeras su u Sijarinskoj Banji počele 25. jubilarne „Gejzerske noći“. Manifestaciju je svečano otvorio direktor Turističke organizacije Mijajlo Minić koji je izrazio uverenje da će „Gejzerske noći“  još dugo popularizovati Sijarinsku Banju kao turističku destinaciju.

Program je počeo dečijom predstavom u produkciji „Vidović“, nakon toga usledio je nastup guslara „Gornje Jablanice“ i etno grupe „Amanet“. Kratko nevreme, praćeno kišom i grmljavinom, nije oteralo posetioce koji su strpljivo sačekali koncert Tijane Dapčević.

Danas program počinje od 18 sati još jednom dečijom predstavom u produkciji „Vidović“ a onda će uslediti nastupi kvarteta „Aurora“. Od 21 sat sledi koncert estradne umetnice Radmile Rade Manojlović.

Poslednje večeri, 01. avgusta, program počinje mađioničarem za decu, nastavlja se nastupima kulturno-umetničkih društava „Vera Jocić“ i „Razigrano kolo – vez“, zatim sledi nastup pobednika takmičenja „Prvi glas Medveđe“,  rok svirka „Cat Fish Company“ i za kraj slede koncerti  Aleksandre Tadić Cipke i Milana Mitrovića.

Organizator „Gejzerskih noći“ je Turistička organizacija Medveđa, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i omladine, Hotela „Gejzer“ i opštine Medveđa.

 

 

Svidja vam se članak: