Poklon predstava za mališane u Medveđi

Edukativna predstava Pažljivko izvedena je juče u velikoj sali Kulturnog centra opštine Medveđa. Predstava je bila namenjena učenicima prvog razreda, ali su istoj prisustvovali najmlađi učesnici u saobraćaju, odnosno mališani pripremnog predškolskog uzrasta, kao i učenici najnižih razreda osnovne škole, od prvog do četvrtog razreda.
Ova predstava realizovana je kao interaktivni čas. Kroz pesmu i igru Pažljivko je učio decu kako da se ponašaju u saobraćaju. Cilj predstave je osamostaliti decu u saobraćaju, tako da budu bezbedna na putu od škole do kuće kao i u svakodnevnim situacijama.


U ime opštine Medveđa, gostima se obratio zamenik predsednika opštine Medveđa, Goran Ivanović, koji se zahvalio predstavnicima Agencije što su od mnogobrojnih gradova i opština odlučili da u našoj maloj sredini, mališane obraduju edukativnim sadržajem na temi bezbednosti u saobraćaju.
Predstavu su organizovali Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i Komisija za bezbednost saobraćaja na teritoriji Opštine Medveđa.

Svidja vam se članak: