Potpisani ugovori sa izvođačima za uređenje lokalnih i mahalskih puteva

Danas su u kabinetu predsednika opštine Medveđa, potpisani Ugovori sa izvođačima koji će raditi na uređenju lokalnih i mahalskih puteva, kao i na javnoj rasveti na teritoriji opštine Medveđa.
„Opština Medveđa je devastirano područje, reljefno i razuđeno. Mnogi lokalni i mahalski putevi su u dosta lošem stanju. Država je prepoznala potrebu opštine Medveđa za boljom putnom infrastrukturom koja je naša bolna tačka. S obzirom na položaj, političku i geopolitičku situaciju, Medveđa je specifična i bitno je da zadržimo ljude na ovim prostorima. Država misli na jug Srbije o čemu govore i posete predsednika države Aleksandra Vučića, ministra Vanje Udovičića, Zorane Mihajlović sa kompletnim svojim kabinetom i državnim sekretarima. Putevima ćemo zadržati ljude na selima i sprečiti dalje migracije ka unutrašnjosti“ istakao je predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić.

Ugovori su potpisani sa GDP „Investprodukt“ doo Lebane za radove na javnoj rasveti za sportske terene, naselje Babići i ulica Bože Dreničkog-Mlinska, zatim sa „AB KOP“ iz Vlasotinca i „W-KARGOLES“ iz Leskovca, koje će biti angažovane za izvođenje radova na kapitalnom održavanju lokalnih i mahalskih puteva. Rok za završetak radova je 90 dana. Radne mašine su od danas raspoređene na teritoriji Sijarine, Đulekara i Retkocera.

Svidja vam se članak: