Predsednik Arsić na kafi u Radio Medvedji

[sgmb id=“1″]

„Kad sam došao na mesto predsednika opštine Medveđa, znao sam da me čeka težak posao“ izjavio je gostujući u studiju Radio Medveđe predsednik dr Nebojša Arsić. Međutim, moj tim i ja imali smo jaku volju i želju da Medveđa dobije novi izgled, i da postane opština u koju naši ljudi žele da se vrate. Po prvi put, budžet opštine nije opterećen dugovanjima. Svi planirani projekti za 2016 godinu uspešno su privedeni kraju, a sve obaveze su plaćene. Jedna od najbitnijih investicija je rekonstrukcija magistralnog puta M9 od Lebana do Medveđe. U samom mestu, obnovljeni su trotoari, prilazni put do vodovoda, ulična rasveta na više lokacija, kao i potporni zidovi u Medveđi i Sijarinskoj banji. Svi atarski putevi, koji su bili obuhvaćeni planom izrade i rekonstrukcije za ovu godinu, završeni su. Takođe, jedan deo fasada na stambenim zgradama je urađen.

Planovi za ubuduće su veliki, ali pre svega realni. Nadamo se da će se uspešno rešiti
veliki problem oko bivšeg preduzeća Jablanica Eko. Ukoliko to uspemo, najverovatnije ćemo rešiti pitanje zapošljenja stotinak radnika. Naredne godine radiće se na sanaciji Doma zdravlja, predskolske ustanove Mladost  i osnovne škole Gornja Jablanica, dodao je Arsic. Radi se i na projektima za uređenje glavne autobuske stanice u Medvedji. Arsić je pozvao građane da iznesu svoje predloge, sugestije i kritike kako bi rad lokalne samouprave bio još bolji.

Ono što nam je potrebno u narednoj godini, pored dobrog zdravlja, je sloga, sloga i samo sloga, rekao je prvi čovek opštine Medvedja čestitajući svim sugrađanima Novogodišnje praznike.

 

Svidja vam se članak:

Оставите одговор