Prezentacija Helpovog projekta u Medveđi

Prezentacija projekta „Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti u regionu zapadnog Balkana“ održana je danas u sali SO Medveđa.

Današnja prezentacija je prva u nizu prezentacija koje se održavaju na teritoriji opštine Medveđa. U okviru projekta u Medveđi planirana je podrška za najmanje 15 mikro biznisa,a realizaciju projektnih aktivnosti finansira Help putem donatorskih sredstava, uz učešće Opštine Medveđa, koja sufinansira podršku malim grantovima u iznosu od 14.400,00 evra. Vrednost projektne komponente podrške dohodovne aktivnostima u Medveđi iznosi 36.000 evra.

 

„Perspektiva opština poput Medveđe, koje nisu pored većih saobraćajnica, je u malim i srednjim preduzećima“ izjavio je predsednik dr Nebojša Arsić prilikom ove prezentacije.

Predstavnici organizacije „Help“ ističu da imaju izvanrednu saradnju sa Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj opštine Medveđa i da sve informacije vezane za ovaj projekat mogu da dobiju od zaposlenih u ovoj kancelariji.

Projekat „Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti u regionu zapadnog Balkana“, ukupne vrednosti 2.975.000,00 evra, uz donatorsku podršku nemačke vlade, Help realizuje od aprila 2017. do kraja decembra 2018. godine. Naredne prezentacije biće održane u Sijarinskoj banji, Lecu i Tularu.

Svidja vam se članak: