Rekonstruisan sportski teren u OŠ Partizanski dom u Bučumetu

Danas je svečano otvoren rekonstruisani teren za male sportove u OŠ Partizanski dom u Donjem Bučumetu.

Otvaranju su prisustvovali predsednik opštine Nebojša Arsić sa saradnicima, predstavnici Sportskog saveza kao i direktor OŠ Gornja Jablanica Slavica Đonić.
Direktor škole Dragan Miletić pozdravio je sve prisutne i zahvalio se predsedniku Nebojši Arsiću i lokalnoj samoupravi na donaciji kojom je presvučen teren. Takođe se zahvalio Sportskom savezu koji je pomogao da se obeleže tereni za košarku i rukomet i rekonstruišu golovi, a direktoru Slavici Đonic je zahvalio za poklon u vidu košarkaške table i koša.

Predsednik opštine Nebojša Arsić je istakao da  svaki dinar uložen u decu trostruko se vraća i zadatak svih nas je da napravimo klimu kako bi sve naše škole zaživele i da zadržimo decu u našim selima. Ovu školu su pohadjale i mnoge poznate ličnosti.
Arsić je obavestio roditelje da je angažovan minibus kako bi deca iz Bučumeta i Tulara posetila jedan od naših najstarijih manastira, Prohor Pčinjski.

Član veća zadužen za sport, Dragan Kulić je ovom prilikom ukazao na važnost ulaganja u ovakve projekte, i da će u narednom periodu podržati aktivnostima koje doprinose razvoju sporta u našim školama.

Na kraju su podeljene zahvalnice i nastavljeno druženje učenika, roditelja, nastavnika i predstavnika lokalne samouprave. Odigran je prijateljski basket, tri na tri.

Svidja vam se članak: