Sporazum o saradnji na projektu “Multisektorsko partnerstvo za mlade – Aktivator”

Sporazum o saradnji na projektu“Multisektorsko partnerstvo za mlade – Aktivator”,sa nosiocima projekta,Ispred opštine Medveđa juce  su potpisali predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić i direktor tehničke škole “Nikola Tesla” u Medveđi, Goran Stevanović.

U cilju osmišljavanja i realizacije projekta koji ima za cilj zapošljavanje mladih, juce je u kabinetu predsednika opštine Medveđa, dr Nebojše Arsića, potpisan sporazum o saradnji.

“Multisektorsko partnerstvo za mlade – Aktivator” je projekat koji partneri realizuju uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i ekspertsku podršku SIPRU tima Vlade Republike Srbije (Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva).
Strane potpisnice međusobnu saradnju u oblasti zapošljavanja mladih zasnivaju na principima partnerstva, transparentnosti, odgovornosti, kao i nezavisnosti i samostalnosti.
Nosilac projekta je UG “Evropski pokret u Srbiji-Leskovac”, a partneri na projektu su Privredna Komora Srbije – Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog okruga, Klaster “Aktivator” Leskovac, Opštine Vlasotince, Lebane, Bojnik i Medveđa i tehničke škole u ovim opštinama.

Svaka od strana potpisnica Sporazuma, ima raspodeljene uloge i zadatke u implementaciji projekta a vreme realizacije projekta je ograničeno na 10 meseci.

Svidja vam se članak: