Sportske igre 2018

Sportski savez opštine Medveđa organizovao je u okviru svojih aktivnosti  druženje sa decom koja imaju neki oblik invaliditeta.

Deca iz udruženja “ Srce za decu “ zajedno sa svojim roditeljima okupila su se u višenamenskoj sali Tehničke škole “ Nikola Tesla “ u Medveđi. Pod budnim okom profesora fizičke kulture, Branislava Manasijevića, Dragana Doderovića i Suzane Vuletić održan je sportski deo druženja. Sa decom su se družili i učenici škole, a Sportski savez je u goste pozvao i Deda Mraza koji im je uručio Novogodišnje poklone.

 

Na razumevanju i velikoj pažnji Sportskom savezu zahvalila se predsednica udruženja Radmila Milojković. „Ovo je jedan divan dan za našu decu. I prošle godine smo naišli na izuzetan prijem od strane dece iz srednje škole koja su provela dan sa našom decom u igri i razumevanju, a posebno sam zahvlana jer su im pomogli u nečemu što oni ne mogu da urade. Naša deca nemaju priliku da se često druže sa decom koja su zdrava, a za nas roditelje nema veće sreće nego da vidimo osmeh i radost na njihovim licima“  zaključila je Milojković.

 

 

„Nama je dan ulepšan, što ste vi ovde sa nama i mi vama dugujemo zahvalnost „, kazao je predsednik Sportskog saveza u Medveđi Branislav Manasijević, i obećao da će dok god Savez postoji, za decu biti izdvojen jedan dan za druženje.

 

Svidja vam se članak: