Trio Elegancija se predstavio u Medveđi

“Trio Elegancija” koji čine Stefan Trpčevski gitara, Andrija Drenovaković ritam gitara i Filip Mladenović kontrabas svirali su sinoć pred publikom u Medveđi.

Sat vremena dobre muzike, pažljivo praćene od strane prisutnih, bez mobilnih telefona I galame i uz aplauze podrške, u jednoj je rečenici opis koncerta ovog mladog muzičkog sastava koji je za kratko vreme pobrao simpatije publike i izborio se za učešće na prestižnom džez festival “Nišvil”

Da se predstave u našem mestu, izabrali su numere Đanga Rajnhardta I Angela Debera, džez standard, kao i makedonske narodne pesme.

Kulturni centar opštine Medveđa, već drugu godinu zaredom realizuje projekat “Umetnička muzika na jugu” s akcentom na klasičnu, popularnu džez muziku koju želi da približi našim građanima. Publika je konstantna sa ponekim novim članom. Do kraja ove sezone očekuju nas još četiri koncerta. Projekat Kulturnog centra “Umetnička muzika na jugu – Medveđa 2019 – druga sezona finansira Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije.

foto:KCM

Svidja vam se članak: