Vidra iz Leskovca pobednik turnira „Sijarinska banja 2019“

Vaterpolisti kluba „Vidra“ su u finalu savladali ekipu „Beta“ iz Skoplja i osvojili trofej prvog medjunarodnog turnira koji je održan u Sijarinskoj banji.

Proteklog vikenda je na vaterpolo bazenu u Sijarinskoj banji, u organizaciji VK Vidra, Specijalne bolnice Gejzer i opštine Medveđa održan turnir na kome su učestvovale tri domaće i jedna ekipa iz regiona. Pored leskovčana, učešće su uzeli i VK Bor iz Bora, VK Pirot iz Pirota i Beta iz Skoplja. Turnir je otvorio predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić, koji je ovom prilikom istakao da opština Medveđa i Sijarinska banja imaju kapacitete da organizuju i manifestacije ovakvog tiga. Organizator Danijela Đorđević je istakla da su uslovi za održavanje turinira odlični i po njenim rečima najbolji bazen zatvorenog tipa ima Pirot, a najbolji na otvorenom je upravo ovaj u Sijarinskoj banji. Đorđević ističe da je interesovanje za ovaj turnir pokazalo još nekoliko klubova, ali je raspored već bio napravljen i nismo bili u mogućnosti da im izađemo u susret.

Učesnici turnira su zadovoljni prijemom, kao i samom organizacijom, budući da je ovo, prema rečima Đorđevićeve „probni“ turnir, ali je očigledno da je sve urađeno kako treba, te da će ova manifestacija postati tradicionalna.

 

Svidja vam se članak: