Završena podela paketa najugroženijim stanovnicima opštine Medveđa

Zamenik komandanta Štaba za vanredne situacije opštine Medveđa, Goran Ivanović je za dane vikenda obišao mesne zajednice Svirce, Grbavce, Sijarinu, Ravnu Banju, Staru Banju i Retkocer i tom prilikom podelio pakete pomoći najugroženijima. U većini ovih mesnih zajednica pored srpskog, živi i albansko stanovništvo kojima je uručena pomoć.

Volonteri Opštine Medveđa su juče i danas obišli i MZ Bogunovac, Veliku Brainu, Gubavce, Stublu, Sponce, Rujkovac, Vrapce, Drence i Gornji Bučumet, kao i mesnu zajednicu Medveđu.

Ivanović je dodao da će opština Medveđa i u narednom periodu pokušati da obezbedi još neki vid pomoći ugroženima. Zbog razuđenosti teritorije naše opštine, a poštujući Odluke i mere Vlade Republike Srbije koje su donete u cilju borbe protiv epidemije COVID19, distribucija paketa pomoći vršena je par dana za najugroženije stanovnike opštine Medveđa. Sredstvima iz budžeta opštine Medveđa u iznosu od 900.000 dinara, podeljene su osnovne životne namirnice za nekih 500 paketa pomoći namenjenih najugroženijoj kategoriji stanovnika na teritoriji opštine Medveđa.

Svidja vam se članak: